Smaakvertellingen

De verrukkelijkste wensen voor 2019!

Lieve, beste lezers, alle goeds en gezonds en aangenaams gewenst in het nieuwe jaar! Rust, regelmaat en reinheid, en af en toe opwinding, uitspattingen en liederlijkheid – daar krijg je weerstand van – dat hebben wij allen nodig. Voor de rust hebben wij ons Bourgondische dorpje. Zie het hier eens doemelen onder de sneeuw van december 2011. Voor de liederlijkheid… ach, Amsterdam met haar ruige culinaire leven is dichtbij, de meeste weken van het jaar. Heb het goed, maak er iets van, in het leven en aan tafel!

De cursus culinair schrijven en wijnschrijven van dit voorjaar is volgeboekt, maar op 7 oktober start een nieuwe! Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

Hét cadeau voor 2019: Luilekkerland – 400 jaar koken in Nederland bestellen? Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin! En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn – culinair compendium erbij. Tot eind januari kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.