Academie Culinair Schrijven

Lezingen culinaire historie op 3 en 10 februari

De eerste Okuralezing, met Mac van Dinther, afgelopen zondag, was een groot succes: meer dan 70 toehoorders! Dus nu op naar de volgende twee, over culinaire geschiedenis. Op 3 en 10 februari mag ik zelf aan de bak, en ik ben driftig bezig met de voorbereidingen. Het is weer eens een duidelijk geval van embarras du choix, want over het onderwerp kun je hele congressen en academische jaren volmaken. Kiezen dus, weglaten. Maar ook een heleboel wel vertellen, over de beheersing van het vuur, over de ontdekking van vitamines, over mayonaise, service à la russe, broodborden, middeleeuwse pasta, sauzen met amandelen, Rossini en truffels, perzik en Nellie Melba. Natuurlijk wil je erbij zijn, in het Okura Hotel. Laat dat nou kunnen ook! Klik hier voor informatie.

***

19-22 oktober begeleid ik een korte, spannende truffelreis naar Italië. Vorig jaar was het een groot succes, dit jaar uiteraard weer. Flitsreis mee naar de nazomer in De Marken! Klik hier voor details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *