Smaakvertellingen

Moedig voorwaarts!

De grauwste maand zit er weer op, sommige lieden mogen van zichzelf weer aan de drank, dus alles ziet er weer een stuk prettiger uit. Even op een rij zetten wat er in deze nieuwsbrief aan bod komt: recepten voor curry met eieren, spaghetti met boerenkool en werkelijk zeer lekkere rijst met aubergine en nigellazaad, plus aandacht voor de wijn- en kookopleidingen van Teest.

Niet vergeten:

10 maart start de voorjaarscursus culinair schrijven en wijnschrijven

17-24 juni – cursus culinair schrijven in Le Marche, Italië

4-10 oktober – wijn- en kookreis naar de Rhônevallei met Els Groot en mijzelf

16-19 oktober – wijn- en truffelreis naar Ca’Palazzo, Italië

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.