Academie Culinair Schrijven

Nieuwe cursus Culinair/Wijnschrijven start over 6 dagen!

We tellen af: over zes dagen, maandagavond 8 oktober, start in Utrecht de najaarscursus Culinair en Wijnschrijven. We hebben een aangenaam gezelschap bij elkaar, maar wie nog mee wil doen, kan zich nog inschrijven! Na het startcollege krijg je in zes weken een begeleid programma om het beste uit jezelf te halen als het gaat om schrijven over smaak en smaakbeleving. Daarna sluiten we af met een bijeenkomst waarin alles nog eens de revue passeert. Meer weten? Klik dan hier.

***

Wie houdt er van truffels? En van Italië? 19-22 oktober begeleid ik een korte, spannende truffelreis naar de Marken. Vorig jaar was het een groot succes, dit jaar uiteraard weer. Flitsreis mee naar de nazomer! Klik hier voor details.   10 oktober verschijnt Luilekkerland - 100 jaar koken in Nederland, dat ik samen met dochter Charlotte schreef. We volgden 11 thema's dwars door de historische kookboeken van de Universiteit van Amsterdam, van eind 16e eeuw tot eind 20e. Huiver mee over de ontwikkelingen op groentegebied, bij het bereiden van gevogelte, in de tafelmanieren, bij het gebruik van vet. Grijns net als wij over de fotografie van vroeger of over de soms rammelende receptuur. Luilekkerland is een lekker lezend smulboek waar je wat van opsteekt! Met 62 recepten om ook zelf de historische keuken in te duiken. Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.