SmaakvertellingenVoorpagina

School jezelf bij Teest

Jazeker, Robert Verweij is tv-kok. Maar daarnaast, of misschien wel vooral, is hij docent en organisator van opleidingen. Zijn instituut Teest biedt een indrukwekkend scala aan cursussen, van brood en pasta tot sous-vide en thee en van vlees en fermentatie tot sushi en groenten. De docenten zijn behalve Robert zelf telkens de toppers op hun vakgebied, Betty Koster, Edwin Klaasen, Eke Mariën, Mariëlla Erkens en ga maar door. En vergeet de wijn niet: Italiaanse wijn, oude wijn, wijn-spijs en natuurlijk de basisopleidingen SDEN 1, 2 en 3. Alles vindt plaats in IJsselstein of Beverwijk.

Ik kan het niet genoeg aanbevelen: doe een cursus! Het is gezond, je komt nog eens de deur uit en ontmoet mensen die net zo mal zijn als jezelf. Maar bovenal verrijk je je culinaire en vineuze leven. Dus klik hier en verlekker je aan Robert Verweij’s aanbod.

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.