Culinaire kennis: TeesT

Kookcursussen en wijncursussen

Als je door wilt groeienin je vak of hobby is een cursus daar een snelle manier voor. Een bonte verzameling culinaire en vineuze cursussen vind je bij TeesT Culinaire Opleidingen. Op de cursussen doceren ervaren vakmensen met een indrukwekkende staat van dienst.

Een wijncursus is de snelste manier om veel van wijn te leren. Immers zijn alle avonden zo gepland dat je de meest typische wijnen proeft en kennis opdoet waar je in de praktijk wat mee kunt. Kok & vinoloog Robert Verweij verzorgt al meer dan 15 jaar diverse wijncursussen in de regio’s Utrecht en Amsterdam.

Cursussen over wijn en andere dranken
Wijncursus SDEN 1, 2, 3 & 4
Wijn-spijs-cursus
Wijncursus “Proeven voor Profs”
Italiaanse wijncursus
Cursus Oude & Luxe Wijn

Koken bestaat uit een aantal onderdelen. Productkennis en het beheersen bereidingstechnieken zijn daarvan het belangrijkst. Onderwerpen als creativiteit en bordopmaak zijn uiteraard ook belangrijk, maar de eerste twee vormen de basis.

Deze bereidingstechnieken en productkennis kun je in hoog tempo opdoen bij TeesT Culinaire Opleidingen. De kookcursussen zijn gespecialiseerd per product of techniek. Ze worden gegeven door gastdocenten die bekend staan als toppers in hun vak. Je leert van hen  géén recepten maken maar je leert technieken beheersen. Hiermee kun je in de praktijk immers véél meer.

De najaarscursus culinair/wijnschrijven is volgeboekt, maar op 8 februari 2021 start een nieuwe. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie.