Culinaire kennis: Cooking Academy

Kookcursussen en wijncursussen

Als je door wilt groeienin je vak of hobby is een cursus daar een snelle manier voor. Een bonte verzameling culinaire en vineuze cursussen wordt georganiseerd door Robert Verweij. Op de cursussen doceren ervaren vakmensen met een indrukwekkende staat van dienst. Er zijn twee opties: hands-on, fysiek naar de cursus komen doe je bij Teest.nl. Online leren kan bij de Cooking Academy.

Koken bestaat uit een aantal onderdelen. Productkennis en het beheersen bereidingstechnieken zijn daarvan het belangrijkst. Onderwerpen als creativiteit en bordopmaak zijn uiteraard ook belangrijk, maar de eerste twee vormen de basis.

Deze bereidingstechnieken en productkennis kun je in hoog tempo opdoen bij de Teest. De kookcursussen zijn gespecialiseerd per product of techniek. Ze worden gegeven door gastdocenten die bekend staan als toppers in hun vak. Je leert van hen  géén recepten maken maar je leert technieken beheersen. Hiermee kun je in de praktijk immers véél meer.

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.