Ons team

Onno Kleyn is succesvol schrijver over eten en wijn, en een van de weinigen in Nederland die beide onderwerpen aanpakt. Heeft in de Volkskrant alweer meer dan vijftien jaar vaste rubrieken en schrijft voor een immens scala aan bladen en magazines. Heeft meer dan veertig boektitels op zijn naam staan.

Juliette Tocila studeerde Nederlands en is al twintig jaar zakelijk partner bij Onno Kleyn Journalistiek. Daarbinnen is zij verantwoordelijk voor de non-creditklanten. Bij de Academie Culinair Schrijven heeft zij het laatste woord als het gaat om taal, spelling en stijl.

 

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie.