Ons team

Onno Kleyn is succesvol schrijver over eten en wijn, en een van de weinigen in Nederland die beide onderwerpen aanpakt. Heeft in de Volkskrant alweer meer dan vijftien jaar vaste rubrieken en schrijft voor een immens scala aan bladen en magazines. Heeft meer dan veertig boektitels op zijn naam staan.

Juliette Tocila studeerde Nederlands en is al twintig jaar zakelijk partner bij Onno Kleyn Journalistiek. Daarbinnen is zij verantwoordelijk voor de non-creditklanten. Bij de Academie Culinair Schrijven heeft zij het laatste woord als het gaat om taal, spelling en stijl.

 

Corona waart door het land; wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 28 september 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie.