Ons team

Onno Kleyn is succesvol schrijver over eten en wijn, en een van de weinigen in Nederland die beide onderwerpen aanpakt. Heeft in de Volkskrant alweer meer dan vijftien jaar vaste rubrieken en schrijft voor een immens scala aan bladen en magazines. Heeft meer dan veertig boektitels op zijn naam staan.

Juliette Tocila studeerde Nederlands en is al twintig jaar zakelijk partner bij Onno Kleyn Journalistiek. Daarbinnen is zij verantwoordelijk voor de non-creditklanten. Bij de Academie Culinair Schrijven heeft zij het laatste woord als het gaat om taal, spelling en stijl.

 

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie.