Welkom!

Schrijven over smaak, over eten en wijn is mijn beroep, mijn lust en mijn leven.  Ik heb vaste rubrieken in de Volkskrant, schrijf voor verschillende magazines en andere opdrachtgevers en heb meer dan 40 boeken op mijn naam staan. Op deze site vind je mijn heerlijkste recepten.

Sinds 2010 leid ik schrijvers, sommeliers, lekkerbekkende amateurs, communicatiemensen, wetenschappers en bloggers op om (nog beter) te schrijven over eten en wijn, bij mijn Academie Culinair/Wijnschrijven. Geïnteresseerd? De najaarscursus is al vol, maar op 8 februari start er weer een. Of kom naar de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november)!

Natuurlijk kun je mijn boeken in de boekwinkel aanschaffen, maar ik verkoop ze ook zelf in mijn webwinkeltje. Dan krijg je ze met handtekening en opdracht!

 

 

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor de feestdagen. En bij mij kun je ze gesigneerd krijgen! Klik hier om ze te bestellen.

Op 8 februari 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie.