In opdracht: Studio Onno Kleyn

 

Spetterende teksten, onverwachte invalshoeken, smikkelend lekkere recepten, Studio Onno Kleyn is het adres voor opdrachtgevers die meer willen als het gaat om de communicatie over eten en drinken.

 

Er zijn weinig tekstschrijvers die zo creatief en sterk over culinaire onderwerpen en drank  schrijven als wij. Vandaar dat we werken en gewerkt hebben voor een scala aan veeleisende opdrachtgevers, van supermarkten tot restaurantketens en uiteraard veel, heel veel sponsored magazines. Denk daarbij niet alleen aan artikelen, maar ook over scherp geslepen nieuwsbrieven, restaurantmenu’s en wijnbeschrijvingen. We houden altijd voor ogen wie onze lezers zijn en hoe we informatie optimaal kunnen overdragen.

 

Daarbij hebben we een klinkende reputatie als het gaat om het snel werken, doen wat er afgesproken is, deadlines halen en niet in de laatste plaats: meedenken.

 

Contact: postmaster@onnokleyn.nl of bel met 06 21 87 01 01.

 


 

Ons team

 

Juliette Tocila: projectmanager, eindredacteur. Studeerde Nederlands en werkte als zakelijk leidster bij theatergroepen. Is nu alweer 10 jaar bij ons onverslaanbaar bij het zetten van punten op p’s.

 

Clara ten Houte de Lange/Assisti: receptontwikkelaar met een grote staat van dienst. Produceerde smaakmakende boeken en is de koningin van de net iets andere en toch zo toegankelijke, maakbare recepten. Onze samenwerking is al meer dan 10 jaar doeltreffend en succesvol (vinden ook onze klanten).

 

Frits Dunnink: begenadigd copywriter met kennis van eten, wijn en bier. Studeerde communicatiewetenschap in Groningen en Berlijn. Jarenlange ervaring als dagbladjournalist, contentmanager en communicatie-adviseur. Schrijft behalve in het Nederlands net zo makkelijk in het Duits.

 

Tom Oak: projectmanager wijnen. Organiseert, proeft kritisch, schrijft. Was jaren internetmanager bij KLM, heeft nu zijn hart verloren aan wijn. Zolang het zijn lever nog niet is, gaat alles goed.

 

Onno Kleyn: meer dan 25 jaar ervaring als wijn-  en culinair schrijver. Onovertroffen als het gaat om kennis, maar ook om zijn jongleren met taal en zijn commerciële inzicht.

 


 

For English, please have a look at my LinkedIn profile.

Be Sociable, Share!