In opdracht: Studio Onno Kleyn

 

Spetterende teksten, onverwachte invalshoeken, smikkelend lekkere recepten, Studio Onno Kleyn is het adres voor opdrachtgevers die meer willen als het gaat om de communicatie over eten en drinken.

 

Er zijn weinig tekstschrijvers die zo creatief en sterk over culinaire onderwerpen en drank schrijven als wij. Vandaar dat we werken en gewerkt hebben voor een scala aan veeleisende opdrachtgevers, van supermarkten tot restaurantketens en uiteraard veel, heel veel sponsored magazines. Denk daarbij niet alleen aan artikelen, maar ook over scherp geslepen nieuwsbrieven, restaurantmenu’s en wijnbeschrijvingen. We houden altijd voor ogen wie onze lezers zijn en hoe we informatie optimaal kunnen overdragen.

 

Daarbij hebben we een klinkende reputatie als het gaat om het snel werken, doen wat er afgesproken is, deadlines halen en niet in de laatste plaats: meedenken.

 

Contact: postmaster@onnokleyn.nl of bel met 06 21 87 01 01.

 


 

Ons team

 

Onno Kleyn: meer dan 30 jaar ervaring als wijn-  en culinair schrijver. Onovertroffen als het gaat om kennis, maar ook om zijn jongleren met taal en zijn commerciële inzicht.

 

Juliette Tocila: projectmanager, eindredacteur. Studeerde Nederlands en werkte als zakelijk leidster bij theatergroepen. Is nu alweer 10 jaar bij ons onverslaanbaar bij het zetten van punten op i’s.

 

Charlotte Kleyn: culinair historica en schrijfster. Maakte na het afronden van haar master Food History in Brussel/Tours in 2017 een vliegende start als schrijfster. Publiceert in Het Parool, maakt boeken.

 


 

For English, please have a look at my LinkedIn profile.

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info.