In opdracht: Studio Onno Kleyn

 

Spetterende teksten, onverwachte invalshoeken, smikkelend lekkere recepten, Studio Onno Kleyn is het adres voor opdrachtgevers die meer willen als het gaat om de communicatie over eten en drinken.

 

Er zijn weinig tekstschrijvers die zo creatief en sterk over culinaire onderwerpen en drank schrijven als wij. Vandaar dat we werken en gewerkt hebben voor een scala aan veeleisende opdrachtgevers, van supermarkten tot restaurantketens en uiteraard veel, heel veel sponsored magazines. Denk daarbij niet alleen aan artikelen, maar ook over scherp geslepen nieuwsbrieven, restaurantmenu’s en wijnbeschrijvingen. We houden altijd voor ogen wie onze lezers zijn en hoe we informatie optimaal kunnen overdragen.

 

Daarbij hebben we een klinkende reputatie als het gaat om het snel werken, doen wat er afgesproken is, deadlines halen en niet in de laatste plaats: meedenken.

 

Contact: postmaster@onnokleyn.nl of bel met 06 21 87 01 01.

 


 

Ons team

 

Onno Kleyn: meer dan 25 jaar ervaring als wijn-  en culinair schrijver. Onovertroffen als het gaat om kennis, maar ook om zijn jongleren met taal en zijn commerciële inzicht.

 

Juliette Tocila: projectmanager, eindredacteur. Studeerde Nederlands en werkte als zakelijk leidster bij theatergroepen. Is nu alweer 10 jaar bij ons onverslaanbaar bij het zetten van punten op p’s.

 

Clara ten Houte de Lange/Assisti: receptontwikkelaar met een grote staat van dienst. Produceerde smaakmakende boeken en is de koningin van de net iets andere en toch zo toegankelijke, maakbare recepten. Onze samenwerking is al meer dan 10 jaar doeltreffend en succesvol (vinden ook onze klanten).

 

Charlotte Kleyn: culinair historica en schrijfster. Maakte na haar afstuderen in Brussel/Tours in 2017 een vliegende start als schrijfster. Publiceert in Het Parool, maakt boeken.

 


 

For English, please have a look at my LinkedIn profile.

Vers verschenen: Luilekkerland - 400 jaar koken in Nederland, dat ik samen met dochter Charlotte schreef. We volgden 11 thema's dwars door de historische kookboeken van de Universiteit van Amsterdam, van eind 16e eeuw tot eind 20e. Huiver mee over de ontwikkelingen op groentegebied, bij het bereiden van gevogelte, in de tafelmanieren, bij het gebruik van vet. Grijns net als wij over de fotografie van vroeger of over de soms rammelende receptuur. Luilekkerland is een lekker lezend smulboek waar je wat van opsteekt! Met 62 recepten om ook zelf de historische keuken in te duiken. Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin!

En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn - culinair compendium erbij. Tot het eind van het jaar kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.