‘Laat Onno Kleyn een telefoonboek of de gebruiksaanwijzing voor een videorecorder schrijven en zelfs dan krijg je gegarandeerd nog meeslepende lectuur.’ (René van Heusden in Perswijn)
Als Onno Kleyn Culinaire Journalistiek bieden Juliette Tocila en Onno Kleyn een pakket aan diensten. Dat zijn op de eerste plaats teksten en artikelen over eten en drinken, trends, gezondheid, culturen en geschiedenis. Als het likkebaardend moet worden ben je bij ons aan het juiste adres! Verder doen we redactie en research, geven we lezingen, smaakvertellingen en workshops, zowel voor kleinere gezelschappen als op congressen en symposia van het bedrijfsleven, en verzorgen we gastcolleges aan wetenschappelijke en beroepsopleidingen (zie agenda).
- Columns
- Boekproducties
- Achtergrondartikelen
- Wijntips
- Interviews
- Recepten
- Expertise op het gebied van culinaire reizen
We hebben vaste rubrieken in de Volkskrant (Volkskeuken, Weekendmenu en wijnrubriek in het magazine), Leven in Frankrijk en Italië Magazine (wijn), schrijven voor Delicious, Bouillon!, Joie de Vivre, Drinks Only, en werken op losse basis voor andere uitgaven.
Door de jaren heen hebben we boeken gemaakt voor Albert Heijn, de Hema, Nationale Nederlanden, Vacuvin, Brand Bier en Maison van den Boer. Het laatst verschenen boek in opdracht (oktober 2008) was ‘Kasteel de Engelburg in de vier seizoenen‘.
For English, please have a look at my LinkedIn profile.
Meer informatie: postmaster@onnokleyn.nl