Smaakvertellingen

100 x Onno Kleyn – mijn nieuwste boek, bestel het hier!

Vandaag wordt het gepresenteerd (maar in de winkels ligt het al): mijn nieuwste boreling, een fijn bundeltje Volkskeukens onder de titel 100 x Onno Kleyn. Honderd keer happen in mijn culinaire belevenissen, en honderd smakelijke recepten natuurlijk. De selectie was een stevige, maar aangename klus; ik koos uit een vijftal jaren en dus meer dan 250 afleveringen. Afwisseling moest er zijn, in recepten en onderwerpen, en dat wat te veel inging op actualiteit viel af. Terugkerend thema is onze zoektocht naar een huis in Frankrijk geworden, en de uiteindelijke vondst, het klussen en het gastronomische geluk met de vrienden die daarbij hielpen.

Natuurlijk kun je boek bij mij bestellen, met opdracht, handtekening, wat je maar wilt!

 

 

De cursus culinair schrijven en wijnschrijven van dit voorjaar is volgeboekt, maar op 7 oktober start een nieuwe! Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

Hét cadeau voor 2019: Luilekkerland – 400 jaar koken in Nederland bestellen? Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin! En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn – culinair compendium erbij. Tot eind januari kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.

5 reacties op “100 x Onno Kleyn – mijn nieuwste boek, bestel het hier!

  1. Huis in Frankrijk, klussen en gastronomisch geluk met vrienden… Wow! Ik hoop dat dat ook ooit voor mij in Italië is weggelegd. Als troost alvast maar jouw boek lezen in de laatste herfststralen, op een stoeltje tussen het olijfboompje in pot, de kleine vijg en een tegen de kou knokkende oleander.

  2. Goedemiddag Onno,
    Ik heb je boekje afgelopen zaterdag gekocht. Zondag al voor de helft gelezen. Echt heerlijk om te lezen en bij je heerlijke recepten loop het water in de mond. Een aantal van de recepten heb ik al eerder gemaakt en altijd met veel succes! Van harte gefeliciteerd met dit leuke boekje. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.