Smaakvertellingen

52 Weekendmenu’s, nu met handtekening!

52_weekendmenus_kleinEerlijk gezegd is het al een paar weken in de winkels, het kloeke werk ’52 Weekendmenu’s’ van Loethe Olthuis en mijzelf. Maar ik was ernstig het land uit, vandaar dat ik er eerder hier geen gewag van maakte. Daarom nu alsnog: Nu met Vernieuwde Waskracht: 52 Weekendmenu’s, het boek waar de kokkerellende natie op zat te wachten! Bedoeld om het weekend culinaire fleur te geven, bedoeld ook voor zowel de nieuwkomers in de keuken (alles in stappen, zeer duidelijk) als de meer ervaren kokertjes. Niet alleen opvallende recepten, met net dat beetje anders, maar ook heel veel weetjes en info over producten en technieken, zodat je er wat van opsteekt. Ik blijf immers een schoolmeester, en dat geldt voor Loethe al evenzeer.

Net als mijn andere boeken is 52 Weekendmenu’s hier te bestellen, met of zonder handtekening, opdracht of andere toevoegingen, tot een feestelijk cadeaupapiertje aan toe.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier!

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 9 februari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.