Smaakvertellingen

52 Weekendmenu’s, nu met handtekening!

52_weekendmenus_kleinEerlijk gezegd is het al een paar weken in de winkels, het kloeke werk ’52 Weekendmenu’s’ van Loethe Olthuis en mijzelf. Maar ik was ernstig het land uit, vandaar dat ik er eerder hier geen gewag van maakte. Daarom nu alsnog: Nu met Vernieuwde Waskracht: 52 Weekendmenu’s, het boek waar de kokkerellende natie op zat te wachten! Bedoeld om het weekend culinaire fleur te geven, bedoeld ook voor zowel de nieuwkomers in de keuken (alles in stappen, zeer duidelijk) als de meer ervaren kokertjes. Niet alleen opvallende recepten, met net dat beetje anders, maar ook heel veel weetjes en info over producten en technieken, zodat je er wat van opsteekt. Ik blijf immers een schoolmeester, en dat geldt voor Loethe al evenzeer.

Net als mijn andere boeken is 52 Weekendmenu’s hier te bestellen, met of zonder handtekening, opdracht of andere toevoegingen, tot een feestelijk cadeaupapiertje aan toe.

Vers verschenen: Luilekkerland - 400 jaar koken in Nederland, dat ik samen met dochter Charlotte schreef. We volgden 11 thema's dwars door de historische kookboeken van de Universiteit van Amsterdam, van eind 16e eeuw tot eind 20e. Huiver mee over de ontwikkelingen op groentegebied, bij het bereiden van gevogelte, in de tafelmanieren, bij het gebruik van vet. Grijns net als wij over de fotografie van vroeger of over de soms rammelende receptuur. Luilekkerland is een lekker lezend smulboek waar je wat van opsteekt! Met 62 recepten om ook zelf de historische keuken in te duiken. Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin!

En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn - culinair compendium erbij. Tot het eind van het jaar kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.