Aanbevolen

Recommandé…

Dit is een lijst van (online)leveranciers van bijzondere producten en restaurants die ik graag onder de aandacht wil brengen. Let wel, hier wordt niet voor betaald, ik vermeld alleen iemand omdat ik erachter sta.

Kookboekhandel
Boeken over eten en drinken, oud, nieuw, algemeen of specialistisch. Tegenwoordig op de culinairste straat van Nederland, de Haarlemmerstraat en -dijk in Amsterdam.
Breizh Import
Het mooiste zeezout en zeezoutproducten uit Guérande, naar hier gehaald door de gepassioneerde Pascal Pichon.
Lekkers uit Hongarije
Nog zo’n passionato, Atilla Szunomar, importeert wijn, worst en de elders niet te krijgen, superieure paprikapoeders uit Hongarije.
Duikelman
Dé winkel voor keukenspullen. Niet alleen een enorm assortiment, maar vooral ook veel kennis. Smeren je niet het duurste aan, maar vertellen wat het beste is.
Aardbeienacademie van Jan Robben
Jan Robben is mijn anker in aardbeienland, een specialist die liefhebbers smaakaardbeiplanten levert, ook online, mmet adviezen en service.
Restaurant Beyrouth
Kinkerstraat 18, Amsterdam, 020 6160635. Mijn favoriete Libanees, met vader in de keuken en twee omvangrijke zoons in de bediening. Uiterst simpel van aankleding, uiterst geraffineerd van eten. Neem de grote meza van 15 gerechtjes. Zie ook mijn verzameling Libanese recepten.

De ideale cadeaus voor de feestdagen (of gewoon om de grauwe dagen door te komen): mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en andere boeken, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 26 januari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.