Smaakvertellingen

Alles weten over smaak? Kom naar Peter Klosse

Gek hè, zo vlak voor de feestdagen lijkt het nieuwe jaar nog mijlen ver weg. Maar dan opeens, floep!, is het er. Na een jaartje of vijftig bewuste ervaring weet ik dat, ook al voelt het nog steeds niet zo. Kortom, voor je het weet zijn we al bij de lezing van Peter Klosse gekomen, op 12 januari. Hij opent daarmee het tweede jaar Okuralezingen van de Academie Culinair Schrijven. Klosse is Neêrlands smaakprofessor, doet onderzoek, weet er ongelofelijk veel van en, nog beter, weet dat smakelijk over het voetlicht te brengen. Hij weet alles van smaakprofielen en de kunst om wijn en eten met elkaar te combineren. Bloggers, culischrijvers, wijnliefhebbers en andere geïnteresseerden willen dat uiteraard niet missen! Nou, dat hoeft ook niet. Even hier klikken en je reserveert heel makkelijk je plaatsen.

De lezing begint op zondagmiddag 26 januari in het Okura Hotel in Amsterdam om 16 uur; rond 18 uur zijn we weer klaar. Liefhebbers reserveren ook voor het diner bij Serre Restaurant, na afloop, waar we aan grote tafels gaan smullen en bomen opzetten over onze liefhebberijen.

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.