Smaakvertellingen

Gelukkig nieuwjaar!

 

 

Vanuit een winterse Bourgogne wens ik alle lekkerbekken, smikkelaars en slurpers een opperbest 2014, met alles wat maar goed kan zijn. Carp eens een diem, ga eens los, bezin, dans en werk!

 

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Eén reactie op “Gelukkig nieuwjaar!

  1. een verlate reactie: ik heb onlangs met groot plezier en succes de toscaanse herfstsoep gemaakt en geserveerd!!
    Alle goede wensen voor dit jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.