Smaakvertellingen

Kies de cover van de Culinaire Kalender 2013 en win boeken!

Nog maar even aandacht voor de openbare verkiezing van de cover voor de Culinaire kalender van Koken met Karin en mijzelf. Nog tot 25 juni kun je stemmen. Welke is de mooiste, de effectiefste, de lekkerste? Breng hier je stem uit en ding mee naar allemaal boeken van mij: tien reiskookboeken Frankrijk, tien Italië en tien Spanje, om in het land en gewoon lekker hier de lekkerste – makkelijke recepten uit te koken.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Nu verkrijgbaar in de boekhandel!

Op 7 oktober start in Utrecht een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

 

 

6 reacties op “Kies de cover van de Culinaire Kalender 2013 en win boeken!

   1. Ik vermoed dat het om de kleurige vrucht op witte ondergrond gaat, Onno. Laat ik je iets uit het verleden vertellen. Vóór WO II was er een sigarettenmerk, ben de naam vergeten. Dat liep niet. Toen wijzigde de fabrikant de verpakking, het werd een witte ondergrond met een grote rode cirkel. Het begon te lopen als een trein.
    Het kleurige vruchtje op een witte ondergrond gaat hetzelfde doen. Let op. En heel afgezaagd: Ik zeg DOEN.

 1. De omslag linksonder met de paprika, de bieslook etc. vind ik om in te bijten. Die schijven op elkaar doen mij een een houten bouwtoren denken. Daar zou ik nooit mijn tanden in willen zetten.
  P.S. Karin heeft de omslagen een letter gegeven. Dat praat wel wat makkelijker. Ik heb, overigens, op haar site geen stem uitgebracht.
  En nu aan de ultieme pizza!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.