Smaakvertellingen

Kies de cover van de Culinaire Kalender 2013 en win boeken!

Nog maar even aandacht voor de openbare verkiezing van de cover voor de Culinaire kalender van Koken met Karin en mijzelf. Nog tot 25 juni kun je stemmen. Welke is de mooiste, de effectiefste, de lekkerste? Breng hier je stem uit en ding mee naar allemaal boeken van mij: tien reiskookboeken Frankrijk, tien Italië en tien Spanje, om in het land en gewoon lekker hier de lekkerste – makkelijke recepten uit te koken.

Vers verschenen: Luilekkerland - 400 jaar koken in Nederland, dat ik samen met dochter Charlotte schreef. We volgden 11 thema's dwars door de historische kookboeken van de Universiteit van Amsterdam, van eind 16e eeuw tot eind 20e. Huiver mee over de ontwikkelingen op groentegebied, bij het bereiden van gevogelte, in de tafelmanieren, bij het gebruik van vet. Grijns net als wij over de fotografie van vroeger of over de soms rammelende receptuur. Luilekkerland is een lekker lezend smulboek waar je wat van opsteekt! Met 62 recepten om ook zelf de historische keuken in te duiken. Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin!    

6 reacties op “Kies de cover van de Culinaire Kalender 2013 en win boeken!

   1. Ik vermoed dat het om de kleurige vrucht op witte ondergrond gaat, Onno. Laat ik je iets uit het verleden vertellen. Vóór WO II was er een sigarettenmerk, ben de naam vergeten. Dat liep niet. Toen wijzigde de fabrikant de verpakking, het werd een witte ondergrond met een grote rode cirkel. Het begon te lopen als een trein.
    Het kleurige vruchtje op een witte ondergrond gaat hetzelfde doen. Let op. En heel afgezaagd: Ik zeg DOEN.

 1. De omslag linksonder met de paprika, de bieslook etc. vind ik om in te bijten. Die schijven op elkaar doen mij een een houten bouwtoren denken. Daar zou ik nooit mijn tanden in willen zetten.
  P.S. Karin heeft de omslagen een letter gegeven. Dat praat wel wat makkelijker. Ik heb, overigens, op haar site geen stem uitgebracht.
  En nu aan de ultieme pizza!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.