Smaakvertellingen

Laatste bestelmogelijkheid: culinair op reis met Kleyns boeken

De vakantie staat voor de deur. En hoe moet je culinair nou aankomen in Italië, Spanje of Frankrijk zonder mijn Culinaire Woordenboeken en Reiskookboeken? Kortom, die moeten besteld, en fluks ook, want ik ga zelf het land uit, begin juli. Koken in je appartement of op de camping, dat lukt goedbeschouwd nooit helemaal perfect zonder de Reiskookboeken. En in het restaurant ben je compleet verloren als je geen Culinair Reiswoordenboek hebt. Mag ik er daarbij op wijzen dat ze grondig zijn? Veelomvattend? Ik heb namelijk zelf de pest aan woordenboeken waar niet in staat wat je zoekt. Alles moet erin staan. Dat is misschien niet mogelijk, maar ik ben toch een driftig eind gekomen.

Bestellen kan hier!

 

Vers verschenen: Luilekkerland - 400 jaar koken in Nederland, dat ik samen met dochter Charlotte schreef. We volgden 11 thema's dwars door de historische kookboeken van de Universiteit van Amsterdam, van eind 16e eeuw tot eind 20e. Huiver mee over de ontwikkelingen op groentegebied, bij het bereiden van gevogelte, in de tafelmanieren, bij het gebruik van vet. Grijns net als wij over de fotografie van vroeger of over de soms rammelende receptuur. Luilekkerland is een lekker lezend smulboek waar je wat van opsteekt! Met 62 recepten om ook zelf de historische keuken in te duiken. Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin!

En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn - culinair compendium erbij. Tot het eind van het jaar kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.

3 reacties op “Laatste bestelmogelijkheid: culinair op reis met Kleyns boeken

  1. Dat Culinair Woordenboek Italië lijkt me helemaal leuk. Maar dat moet toch (ook) als app voor op je smartphone te verkrijgen zijn? Of evt. als ebook. Woordenboeken, wijnboeken etc. zijn bij uitstek iets voor op je kleine handzame e-speeltjes waar je even snel wat opzoekt middels een trefwoord etc.

      1. Met alle respect, dat is onzin. In elk geval voor wat betreft ebooks. Een boek dat wordt opgemaakt kan (en wordt ook meestal) als PDF worden gesaved. Kwestie van minuten om dat desgewenst om te zetten naar een epub of mobi formaat of anderszins. DRM wordt vaak door de distributeur geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.