Smaakvertellingen

Laatste bestelmogelijkheid: culinair op reis met Kleyns boeken

De vakantie staat voor de deur. En hoe moet je culinair nou aankomen in Italië, Spanje of Frankrijk zonder mijn Culinaire Woordenboeken en Reiskookboeken? Kortom, die moeten besteld, en fluks ook, want ik ga zelf het land uit, begin juli. Koken in je appartement of op de camping, dat lukt goedbeschouwd nooit helemaal perfect zonder de Reiskookboeken. En in het restaurant ben je compleet verloren als je geen Culinair Reiswoordenboek hebt. Mag ik er daarbij op wijzen dat ze grondig zijn? Veelomvattend? Ik heb namelijk zelf de pest aan woordenboeken waar niet in staat wat je zoekt. Alles moet erin staan. Dat is misschien niet mogelijk, maar ik ben toch een driftig eind gekomen.

Bestellen kan hier!

 

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

3 reacties op “Laatste bestelmogelijkheid: culinair op reis met Kleyns boeken

  1. Dat Culinair Woordenboek Italië lijkt me helemaal leuk. Maar dat moet toch (ook) als app voor op je smartphone te verkrijgen zijn? Of evt. als ebook. Woordenboeken, wijnboeken etc. zijn bij uitstek iets voor op je kleine handzame e-speeltjes waar je even snel wat opzoekt middels een trefwoord etc.

      1. Met alle respect, dat is onzin. In elk geval voor wat betreft ebooks. Een boek dat wordt opgemaakt kan (en wordt ook meestal) als PDF worden gesaved. Kwestie van minuten om dat desgewenst om te zetten naar een epub of mobi formaat of anderszins. DRM wordt vaak door de distributeur geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.