Smaakvertellingen

Lezingen, cursussen en reizen dit najaar

Na twee maanden Frankrijk ben ik helemaal opgeladen voor een werkzaam najaar. Vrijdagavond 6 september trap ik af met lezingen over de historische ontwikkeling van het uiterlijk van eten, ‘Het oog wil ook wat‘, op het Pas Festival van Maastricht University. Daar kun je naartoe! Precies een maand later, 6 oktober, verhaal ik in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem over mannen en vrouwen in de keuken, door de eeuwen heen, ‘Help, een vrouw achter het formuis!: klik daarvoor hier. De volgende dag, maandag 7 dus, is in Utrecht het startcollege van de cursus culinair schrijven. We hebben nu acht deelnemers maar er is nog plek voor een of twee.

18 oktober ben ik in Italië om de truffelliefhebbers te verwelkomen voor een daverend vierdaags wijn-truffelweekend in de Italiaanse Marken, op het idyllische Ca’Palazzo. Ook daar zijn nog plaatsen beschikbaar: klik hier voor informatie.

Ten slotte moet ik na die twee maanden kalmpjes aan Volkskeukens en wijnrubrieken schrijven echt gaan beginnen met mijn volgende boek. Dat zal over wijn gaan, met vooral verhalen en belevenissen, doorspekt met informatie.

Mocht je ideeën hebben voor een lezing of workshop door mij, aarzel dan niet contact op te nemen!

De ideale cadeaus voor de feestdagen (of gewoon om de grauwe dagen door te komen): mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en andere boeken, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 26 januari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.