Links

    • Bouillon!
      Geen hupsakee-glossy maar een echt culinair blad met aandacht voor tekst, voor stijl, voor alles wat lekker is!
    • Winebusiness
      Charlotte van Zummerens dagelijkse update met info uit de wijnwereld.
    • Koken-blogo en Koken met Karin
      Twee sites maar liefst, beide met de vrolijke culinaire content van collega Karin Luiten.
    • Foodtube
      Voor lekkerbekken die liever kijken dan lezen: bewegende beelden, filmpjes dus, over koken, wijn en wat dies meer zij.
    • Wijnkronieken
      Collega en wijnhistorica Mariëlla Beukers vult een verrukkelijk blog over vineuze zaken.
    • Foodlog
      Het scherpste culinaire platform met discussies en productinfo.
    • Hubrecht Duijker
      Toelichting overbodig…
    • Aziatische ingrediënten
      Alles over de producten van de toko die je niet kent, met beschrijvingen, beoordelingen en toepassingen. Eindelijk wegwijs in het Oosterse repertoire!
    • Bruinebonenbende
      Alles over een van mijn liefste ingrediënten: peulvruchten. Kikkererwten, linzen, bonen, doperwtjes, pronkbonen, chili beans…
    • Wijninformatiecentrum
      Zinnige info en een database om op te zoeken wie welke wijn importeert.
    • Slow Food Nederland
      Langzaam en ideëel.
    • Het wijninstituut
      Wijncursussen en andere activiteiten van André Sauerbier.
    • Kookvakantie Wouter Udo
      Smakelijke kookcursussen in de Ardèche.
    • Nederlands Concertkoor
      Niet culinair, nee. Mijn andere leven… en dat al 35 jaar.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier!

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 9 februari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.