Smaakvertellingen

Lof en prijs voor Weg van Wijn

Zou ik dan toch iets goeds hebben gedaan? Een voor een komen er aangename, loftuitelijke besprekingen van mijn nieuwe wijnboek, op Wijnkronieken van Mariëlla Beukers, van Karin Luiten, op PuurGezond en ook op de site van Hubrecht Duijker, al is hij iets te snel met zijn veronderstelling dat ik de gedateerde proefnotities gewoon maar opnieuw had gebruikt – ik ben twee maanden aan het proeven geweest. Maar er zijn nog eigenlijk geen onvertogen woorden gevallen. Het is duidelijk: Weg van Wijn moet je hebben. Nou, dat kan. Met handtekening en opdracht. Gewoon even hier klikken.

Vers verschenen: Luilekkerland - 400 jaar koken in Nederland, dat ik samen met dochter Charlotte schreef. We volgden 11 thema's dwars door de historische kookboeken van de Universiteit van Amsterdam, van eind 16e eeuw tot eind 20e. Huiver mee over de ontwikkelingen op groentegebied, bij het bereiden van gevogelte, in de tafelmanieren, bij het gebruik van vet. Grijns net als wij over de fotografie van vroeger of over de soms rammelende receptuur. Luilekkerland is een lekker lezend smulboek waar je wat van opsteekt! Met 62 recepten om ook zelf de historische keuken in te duiken. Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin!    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.