Smaakvertellingen

Lof en prijs voor Weg van Wijn

Zou ik dan toch iets goeds hebben gedaan? Een voor een komen er aangename, loftuitelijke besprekingen van mijn nieuwe wijnboek, op Wijnkronieken van Mariëlla Beukers, van Karin Luiten, op PuurGezond en ook op de site van Hubrecht Duijker, al is hij iets te snel met zijn veronderstelling dat ik de gedateerde proefnotities gewoon maar opnieuw had gebruikt – ik ben twee maanden aan het proeven geweest. Maar er zijn nog eigenlijk geen onvertogen woorden gevallen. Het is duidelijk: Weg van Wijn moet je hebben. Nou, dat kan. Met handtekening en opdracht. Gewoon even hier klikken.

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.