Smaakvertellingen

‘Mijn’ Libanees in een nieuwe jas!

Niemand vertelt mij ooit wat! Het was dus zomaar dat ik weer eens bij mijn favoriete restaurant van Amsterdam binnenstapte, Beyrouth op de Kinkerstraat nummer 18. Maar voor ik dat deed zag ik het al: de zaak was opgeknapt. Het pandje ernaast is erbij getrokken, er zijn doorgangen gemaakt en flink geschilderd. Gebleven zijn het portret van Christus en zijn discipelen in het stoffige terrarium (boodschap: wij zijn geen moslims) en de glorieuze meza, beter dan waar ook, 15 schaaltjes vol culinair geluk. Gaat dat zien, nee, proeven!

De cursus culinair schrijven en wijnschrijven van dit voorjaar is volgeboekt, maar op 7 oktober start een nieuwe! Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

NIEUW! Deze zomer (zondag 28-7 vrijdag 2-8) geef ik een vrolijke cursus eetschrijven in de Ardèche. Lichtvoetiger dan de ‘echte’, want het is vakantie natuurlijk. Klik hier voor informatie.

Hét cadeau voor 2019: Luilekkerland – 400 jaar koken in Nederland bestellen? Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin! En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn – culinair compendium erbij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.