Smaakvertellingen

Site van BruineBonenBende van start

Het is zover! De site van de BruineBonenBende, Lizet Kruyff, Yneke Vokking en ikzelf is van start gegaan. Ons doel: op de trommel slaan voor peulvruchten, ertwjes, linzen, limabonen, azuki, kikkererwten, noem maar op. Wat mij betreft omdat ze zo vreselijk lekker zijn, en toevallig nog reuze gezond en duurzaam ook. Kijk en huiver!

Corona waart door het land; wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 28 september 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.