Smaakvertellingen

Site van BruineBonenBende van start

Het is zover! De site van de BruineBonenBende, Lizet Kruyff, Yneke Vokking en ikzelf is van start gegaan. Ons doel: op de trommel slaan voor peulvruchten, ertwjes, linzen, limabonen, azuki, kikkererwten, noem maar op. Wat mij betreft omdat ze zo vreselijk lekker zijn, en toevallig nog reuze gezond en duurzaam ook. Kijk en huiver!

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (28 november 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.