Smaakvertellingen

Boekbespreking: Smaakstof

Een lekker anders, lekker handig en lekker lekker boekje, dat is Smaakstof van Huib Edixhoven en Evelijn van Heuven. ‘De magie tussen wijn en gerecht in 4×25 tips’ is de ondertitel, en daar heb je de inhoud, piekfijn samengevat door de auteurs. Het aangename is dat ze tegelijk heel specifiek zijn en niet muggenzifterig. ‘Mijn spelen is leren, mijn leren is spelen’, dat is hier aan de hand. Dus hup, naar de winkel, bladeren en kopen. Het past in de binnenzak en kost een tientje.

 

Smaakstof, uitgeverij Carrera Culinair, 9,90 euro.

Vers verschenen: mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (28 november 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.