Smaakvertellingen

Boekbespreking: Smaakstof

Een lekker anders, lekker handig en lekker lekker boekje, dat is Smaakstof van Huib Edixhoven en Evelijn van Heuven. ‘De magie tussen wijn en gerecht in 4×25 tips’ is de ondertitel, en daar heb je de inhoud, piekfijn samengevat door de auteurs. Het aangename is dat ze tegelijk heel specifiek zijn en niet muggenzifterig. ‘Mijn spelen is leren, mijn leren is spelen’, dat is hier aan de hand. Dus hup, naar de winkel, bladeren en kopen. Het past in de binnenzak en kost een tientje.

 

Smaakstof, uitgeverij Carrera Culinair, 9,90 euro.

De cursus culinair schrijven en wijnschrijven van dit voorjaar is volgeboekt, maar op 7 oktober start een nieuwe! Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

Hét cadeau voor 2019: Luilekkerland – 400 jaar koken in Nederland bestellen? Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin! En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn – culinair compendium erbij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.