Smaakvertellingen

Spannende gastcolleges bij Academie Culinair/wijnschrijven

Dit najaar start de Academie Culinair en Wijnschrijven met gastcolleges over speciale onderwerpen, voor leerlingen en belangstellenden – wie weet leerlingen in spe. Data hebben we nog niet, maar al toegezegd hebben:

Mac van Dinther, over het recenseren van restaurants.

Harold Hamersma, over wijn beschrijven

Clara ten Houte de Lange, over het schrijven van recepten, proefkoken en het koken voor fotografie

Karin Luiten, over bloggen

Een lijst om je vingers bij af te likken, lijkt me zo. De plaats wordt Utrecht of Amsterdam, en uiteraard krijgen leerlingen korting op de prijs. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Klik hier voor info en bestellen. Met handtekening en opdracht uiteraard!

NIEUW! Deze zomer (zondag 28 juli – vrijdag 2 augustus) geef ik een vrolijke, korte cursus eetschrijven in de Ardèche. Klik hier voor informatie.

Op 7 oktober start in Utrecht een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.