Smaakvertellingen

Spannende gastcolleges bij Academie Culinair/wijnschrijven

Dit najaar start de Academie Culinair en Wijnschrijven met gastcolleges over speciale onderwerpen, voor leerlingen en belangstellenden – wie weet leerlingen in spe. Data hebben we nog niet, maar al toegezegd hebben:

Mac van Dinther, over het recenseren van restaurants.

Harold Hamersma, over wijn beschrijven

Clara ten Houte de Lange, over het schrijven van recepten, proefkoken en het koken voor fotografie

Karin Luiten, over bloggen

Een lijst om je vingers bij af te likken, lijkt me zo. De plaats wordt Utrecht of Amsterdam, en uiteraard krijgen leerlingen korting op de prijs. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Op 18 maart start weer een cursus culinair schrijven en wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Hét cadeau voor de feestdagen: Luilekkerland - 400 jaar koken in Nederland bestellen? 
Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin! En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn - culinair compendium erbij. Tot het eind van het jaar kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.