Smaakvertellingen

Spannende gastcolleges bij Academie Culinair/wijnschrijven

Dit najaar start de Academie Culinair en Wijnschrijven met gastcolleges over speciale onderwerpen, voor leerlingen en belangstellenden – wie weet leerlingen in spe. Data hebben we nog niet, maar al toegezegd hebben:

Mac van Dinther, over het recenseren van restaurants.

Harold Hamersma, over wijn beschrijven

Clara ten Houte de Lange, over het schrijven van recepten, proefkoken en het koken voor fotografie

Karin Luiten, over bloggen

Een lijst om je vingers bij af te likken, lijkt me zo. De plaats wordt Utrecht of Amsterdam, en uiteraard krijgen leerlingen korting op de prijs. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor de feestdagen. En bij mij kun je ze gesigneerd krijgen! Klik hier om ze te bestellen.

Op 8 februari 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.