Smaakvertellingen

Uit het dal

Langzaam kruipen we uit de donkere virusvallei. De regering knijpt de cultuur nog steeds zo af dat er  bijna niks kan, met zo’n derde van een zaalbezetting. Dan gaan we maar weer koken. En erover schrijven natuurlijk. Trouwens, voor de cursus die 21 maart begint hebben zich alweer 8 mensen ingeschreven en voor de workshop kookboek maken van 3 april 6. Waarmee ik maar wil zeggen: haast je als je ook mee wilt doen!

Op bijgaand plaatje een bord bij restaurant Scherp in Middelburg, waar we onlangs aten. Het is het nichtje van eigenaar/chef Mart Scherp. Zelfbewuste Zeeuwse.

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.