Smaakvertellingen

Van harte aanbevolen: de Wijnstudio

Laat ik nu eens flink reclame maken voor iemand. Voor twee iemanden eigenlijk, plus het hele instituut dat ze in de lucht houden. Jeroen Bronkhorst en Henriëtte Bastiaans richtten jaren geleden de Wijnstudio op; inmiddels is het de grootste aanbieder van wijnopleidingen in het land. Een heel team van docenten ondersteunt ze, want cursussen geven door het hele land, op niveaus WSET 1 tot 4 doe je niet met z’n tweetjes. Ik ken Jeroen en Henriëtte doordat ze beiden, zij het met enkele jaren tussenpozen, mijn schrijfcursus volgden. Daar hoorden ze bij de uitblinkers, iets wat nogmaals tot uiting kwam toen Jeroen mij vorig jaar het manuscript voor zijn lesboek Wijn& Spijs, basis voor de sommmelier voorlegde. Ik schreef er dan ook van harte een voorwoord in.

Cursussen zijn er dus in alle gradaties, plus wijnreizen, speciale proefcolleges, wijn-spijsopleidingen en wat al niet. Kortom: wijncursus volgen? Ga naar de Wijnstudio!

Op 28 september 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (1 november) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.