Smaakvertellingen

Verhuizen = ruimen

Vandaag is mijn site overgezet van Joomla naar WordPress. Dat heeft natuurlijk wat voeten in de aarde. Een van de effecten is dat al het oude commentaar verdwenen is. Jammer, maar overkomelijk, vond ik. Mochten er verder dingetjes zijn die je opvallen, links die niet werken of wat dan ook, dan ben ik blij als je het me laat weten via de e-mailmogelijkheid bovenaan.

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info. 

 

 

5 reacties op “Verhuizen = ruimen

  1. De links met de kerstmenu's en tips van werken niet meer.

    En o wat jammer van dat die lofzangen op de zachtgegaarde kabeljauw met kikkererwtenpuree zijn verdwenen!

  2. Beste Onno,
    De RSS-feed werkt niet meer. Kwestie van opnieuw abonneren, maar wel jammer voor al diegenen die niet zo alert zijn en dus je updates vanaf nu mislopen…
    Hartelijke groet, Cybil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.