SmaakvertellingenVoorpagina

Au revoir, zomer

Eerder dan verwacht was de zomer klaar. In Nederland was hij veel te kort, in de Bourgogne lukte het allemaal best, tot half augustus. Toen ging ik naar Normandië, bezocht de kust en het vers verkregen huis van vriendin Karin Luiten, en kreeg het weer waar Normandië om bekend staat. Moeilijke tijden sindsdien, voor mijn type. Sommige mensen veren op als het herfstig wordt, anderen zijn dol op kou, maar ik niet. Ik houd van belofte en dus van ochtenden en lentes, de tijden dat je altijd kunt hopen dat alles nog beter wordt dan het al is. Daar hoort het najaar niet bij. Zeker niet nu ik de jaarlijkse truffelreis naar Ca’Palazzo in Italië heb afgezegd – ik wil nu niet vliegen – en de wijnreis naar de Provence ook een ernstig voorbehoud heeft gekregen nu de Franse overheid de Vaucluse als oranje departement heeft aangemerkt.

Dan maar de aandacht op Nederland gericht. De cursus culinair schrijven/wijnschrijven is vol, maar ik heb weer nieuwe data beschikbaar in het verre voorjaar (ah, het voorjaar!) van 2021. Dan gaan we weer eens op de maandagmiddag aan de slag, te beginnen op 8 februari. En voor die tijd zijn er nog de workshops Kookboek Maken (1 november) en Inspiratie en Research (22 november). Informatie vind je hier. Daar kan ik allemaal naar uitkijken. Jullie ook?

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Eén reactie op “Au revoir, zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.