Wijn

Beaujolais!

Dol ben ik op Beaujolais. Ik wou dat ik hem aan de man kon brengen als de ideale rode wijn voor hete zomers, maar de hete zomer is niet gekomen. Goed, dan drinken we hem maar zo. Wie informatie wil over Brouilly, Saint-Amour, Juliénas en alle andere lekkere rode wijnen die (gelukkig) niks met Beaujolais Primeur te maken hebben, klikt naar het gloednieuwe e-magazine.

De najaarscursus culinair/wijnschrijven is volgeboekt, maar op 8 februari 2021 start een nieuwe. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (22 november). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.