SmaakvertellingenVoorpagina

Charlottes boek ‘Trek’ verschenen!

Hier zit een trotse papa. Apetrots, trots als een pauw, want dochter Charlotte publiceert haar eerste eigen boek, Trek, eten onderweg – toen en nu. Het is een fantastisch boek en dat is niet omdat elke ouder zijn kinds werk fantastisch vindt. Charlotte heeft hiermee iets afgeleverd wat ik nooit zou kunnen, veel grondiger, diepgravender dan mijn werk. Maar wel lekker geschreven uiteraard, niet academisch: dat heeft ze misschien van thuis meegekregen? Aan een echte bespreking moet ik me niet wagen, dat gaan anderen de komende dagen en weken doen. Rest mij slechts op te roepen tot uitbundige aankoop en het bekijken van haar speciale blog voor dit boek, waar ze al die stukken zet waarvoor in het boek geen plaats was. Kun je nagaan!

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.