Boeken

Culinair Reiswoordenboek Italië

Italië is hét eetland van Europa. Probleem is alleen dat ze er Italiaans spreken… En nu weet je ongetwijfeld wat spaghetti alla carbonara is, en een scaloppina al marsala, maar wat is spigola all’acquapazza, of scottiglia? Goed nieuws! Naast de smakelijke Reiskookboeken om zelf te kokkerellen, stelde ik dit handige Culinair reiswoordenboek samen. Nu wordt het weer duidelijk wat er op de Italiaanse menukaart staat! Met praktische hoofdstukken over restaurants, streekwijnen en -specialiteiten, allergieën en voedselintolerantie en uitgebreide en up-to-date woordenlijsten Italiaans – Nederlands en Nederlands – Italiaans. Het boek kost € 12,99 en u kunt het hier bestellen.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Nu verkrijgbaar in de boekhandel!

Op 7 oktober start in Utrecht een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

 

 

6 reacties op “Culinair Reiswoordenboek Italië

  1. Geachte heer,

    Is het Culinair Reiswoordenboek Italiaans ook als e-book of als app te krijgen?

    Neemt wat handiger mee wanneer je uit eten gaat.

    Overigens dank voor uw heerlijke recepten, ga straks de kipkarbonades met zoete aardappels en komkommer proberen.

    Hartelijke groet,

    Peter Hiddema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.