Smaakvertellingen | Voorpagina

Een verrukkelijk 2023!

Met mijn hoofd vol watten zit ik bij te komen van een tweede besmetting binnen zes weken. Blafhoest, hoge koorts, geen corona. Net op tijd om fris en blij het nieuwe jaar in te stappen – hoop ik. 2023 glinstert beloftevol, ik begrijp dat ze er zelfs weer een voorjaar en een zomer in hebben opgenomen. Dat kan alleen maar heerlijk worden. Ik wens iedereen een moedig, gezond en bruisend nieuw jaar!

 

 

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.