SmaakvertellingenVoorpagina

Gelukkig nieuwjaar!

Geen terugblik hier, lieve lezers. Dat leidt toch maar tot gelamenteer, scheuren van klederen en het strooien van as over het hoofd. Vooruit gaan we, kop in de wind, blik naar voren. Wie lekker aan het herstellen is van een ziekte barst van de plannen. Het lijf wil misschien nog niet, maar de kop gonst van energie. Zo voel ik het ook, op de overgang naar het nieuwe jaar. Reizen wil ik, eten in restaurants, concerten bezoeken, lezingen geven, repeteren en optreden met mijn koor, al die dingen die straks weer kunnen. Endorfine, dopamine, serotonine, oxytocine, het strijkkwartet speelt tussen mijn oren nu al de Gelukshormoonserenade in C overmatige terts. Na een jaar waarin alles verminderd was is dat logisch. Ik wens een iegelijk een klaterend 2021, schaterlachend gezond, met veel verdringing van nare herinneringen. Volle kracht vooruit!

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.