SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Herfst!

Lieve lezers, de blaadjes vallen weer. Het najaar is weer tijd van verrukkelijke activiteiten. Komende zondag, 6 oktober om 11 uur, geef ik een lezing in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, over vrouwen en mannen in de keuken door de eeuwen heen. Entree is inbegrepen bij de toegang, aanmelden is fijn.

De cursus die de dag erna, maandag 7 oktober, begint is volgeboekt; in maart start een nieuwe. Maar er zijn nog net twee van de zeven (slechts!) plekjes beschikbaar bij de workshop Inspiratie en research op 12 november.

Verder dit najaar:

  • 18-21 oktober truffelweekend op Ca’Palazzo in Le Marche, Italië. Gaat door, nu 17 mensen, maar er is nog plek.
  • 10 november: Wijndag Den Haag, waar ik iets (maar wat?) doe. Details volgen.
  • 15-16 november: Symposium on the History of Food in Amsterdam. Ik ben gewoon aanwezig.
  • 20 november: lezing over de geschiedenis van de opvattingen over voeding en gezondheid bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
  • 21 en 24 november: ik zing met mijn Nederlands Concertkoor de tweede symfonie van Mahler in respectievelijk Eindhoven (Muziekcentrum) en Amsterdam (Concertgebouw).
  • 10 december: De geschiedenis van het restaurant in het Museon in Den Haag – lezing.
  • 18 december: De ziel van de Italiaanse keuken, lezing, bij Dante Alighieri in Haarlem.

Nu verkrijgbaar: mijn nieuwe boek, Italië – Mijn verhalen en recepten. ‘Persoonlijk, goed doorwrocht en aantrekkelijk, wat mij betreft kan het zó verfilmd worden: Onno’s jaar in Italië,’ schrijft Janny van der Heijden. Alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier!

18-21 oktober begeleid ik voor het 3e jaar op rij een fantastisch lang wijn- en truffelweekend in De Marken, Italië, op Ca’Palazzo. Ieder jaar is er een nieuw programma! Klik hier voor info.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 9 februari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.