SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Herfst!

Lieve lezers, de blaadjes vallen weer. Het najaar is weer tijd van verrukkelijke activiteiten. Komende zondag, 6 oktober om 11 uur, geef ik een lezing in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, over vrouwen en mannen in de keuken door de eeuwen heen. Entree is inbegrepen bij de toegang, aanmelden is fijn.

De cursus die de dag erna, maandag 7 oktober, begint is volgeboekt; in maart start een nieuwe. Maar er zijn nog net twee van de zeven (slechts!) plekjes beschikbaar bij de workshop Inspiratie en research op 12 november.

Verder dit najaar:

  • 18-21 oktober truffelweekend op Ca’Palazzo in Le Marche, Italië. Gaat door, nu 17 mensen, maar er is nog plek.
  • 10 november: Wijndag Den Haag, waar ik iets (maar wat?) doe. Details volgen.
  • 15-16 november: Symposium on the History of Food in Amsterdam. Ik ben gewoon aanwezig.
  • 20 november: lezing over de geschiedenis van de opvattingen over voeding en gezondheid bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
  • 21 en 24 november: ik zing met mijn Nederlands Concertkoor de tweede symfonie van Mahler in respectievelijk Eindhoven (Muziekcentrum) en Amsterdam (Concertgebouw).
  • 10 december: De geschiedenis van het restaurant in het Museon in Den Haag – lezing.
  • 18 december: De ziel van de Italiaanse keuken, lezing, bij Dante Alighieri in Haarlem.

De ideale cadeaus om de grauwe dagen door te komen: mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Bij mijn workshop inspiratie en research, zondag 26 januari 2020, zijn nog 2 van de 7 plekjes beschikbaar. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.