SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Herfst!

Lieve lezers, de blaadjes vallen weer. Het najaar is weer tijd van verrukkelijke activiteiten. Komende zondag, 6 oktober om 11 uur, geef ik een lezing in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, over vrouwen en mannen in de keuken door de eeuwen heen. Entree is inbegrepen bij de toegang, aanmelden is fijn.

De cursus die de dag erna, maandag 7 oktober, begint is volgeboekt; in maart start een nieuwe. Maar er zijn nog net twee van de zeven (slechts!) plekjes beschikbaar bij de workshop Inspiratie en research op 12 november.

Verder dit najaar:

  • 18-21 oktober truffelweekend op Ca’Palazzo in Le Marche, Italië. Gaat door, nu 17 mensen, maar er is nog plek.
  • 10 november: Wijndag Den Haag, waar ik iets (maar wat?) doe. Details volgen.
  • 15-16 november: Symposium on the History of Food in Amsterdam. Ik ben gewoon aanwezig.
  • 20 november: lezing over de geschiedenis van de opvattingen over voeding en gezondheid bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
  • 21 en 24 november: ik zing met mijn Nederlands Concertkoor de tweede symfonie van Mahler in respectievelijk Eindhoven (Muziekcentrum) en Amsterdam (Concertgebouw).
  • 10 december: De geschiedenis van het restaurant in het Museon in Den Haag – lezing.
  • 18 december: De ziel van de Italiaanse keuken, lezing, bij Dante Alighieri in Haarlem.

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.