Smaakvertellingen | Voorpagina

Hoort, zegt het voort

Crowd funding, bedelbrieven, zeuren om reviews (‘minimaal een 9, anders wordt onze baas boos!’), ik doe er niet aan. Maar dan toch: wat publiciteit kan ik goed gebruiken. Voor de schrijflessen en workshops, voor de lezingen, voor schrijfopdrachten. Mijn verzoek is daarom of jullie als lezers anderen willen tippen over mijn activiteiten. Erover schrijven op jullie blogs wellicht, in jullie nieuwsbrieven. Noemen in gesprekken. In ruil daarvoor kun je altijd bij me aankloppen met vragen over het schrijfvak, over eten en ingrediënten, over wijn. Maar dat was eigenlijk al zo. Hoe dan ook, nu alvast veel dank!

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

3 reacties op “Hoort, zegt het voort

  1. Helaas niet van de Sint gekregen, deze keer. Je zit bij Onno natuurlijk niet voor een dubbeltje op de eerste rij, dus ik begrijp dat wel. Kwaliteit heeft altijd een prijs. Ik ben ervan overtuigd dat het iedere enthousiaste en serieuze wijn- of culinaire schrijver veel zal brengen, dus meldt u vooral aan! Ik zet het voor volgend jaar gewoon weer op mijn verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.