Smaakvertellingen

Kom naar mijn lezing over Spanje!

 

 

Op 3 november a.s. organiseren het Spanje-magazine España & más en Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort een grote Spaanse wijnproeverij. Twaalf importeurs van bijzondere Spaanse wijnen ontkurken meer dan 100 verschillende flessen. Hun mooiste tintos, blancos, rosados en cavas komen uit alle regio’s van Spanje. En om 15 uur houd ik een lezing over al het smakelijke dat Spanje te bieden heeft, de wijn, de olie, de ham en de groenten. Beter: ik ga verhalen over hoe het allemaal zo gekomen is, de culinaire historie van het ooit zo rijke Spanje, en natuurlijk ook de bijzondere ontwikkelingen op culinair en vineus terrein van de laatste twintig jaar. Wees erbij!

 

Tickets en tijden

De proeverij is op zondag 3 november van 14.00 tot 18.00 uur. Mijn lezing start om 15.00 uur en duurt ongeveer 35 minuten. De entree voor de wijnproeverij bedraagt € 10,- per persoon en toegang tot de lezing is € 5,- per persoon. Tickets voor de lezing (beperkte beschikbaarheid) zijn alleen geldig in combinatie met een entreebewijs voor de wijnproeverij. Tickets kun je via de website van Landgoed Duin & Kruidberg bestellen, www.duin-kruidberg.nl.

(Op de foto: ikzelf in het diepste van Andalusië in februari, tijdens een reis met Granada Wijnen, die ook aanwezig zijn 3 november)

 

 

 

De dagen lengen, maar de herfst die we winter noemen woedt door. Wat te doen? Mijn boeken lezen natuurlijk! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

Leren over culinaire geschiedenis? Culinair historica en dochter Charlotte en ik geven een 6-delige serie lezingen bij de Illustere School van de Universiteit van Amsterdam. Open voor iedereen! Klik hier voor info. 

 

 

2 reacties op “Kom naar mijn lezing over Spanje!

  1. Een prachtige recept twee keer gemaakt,de tweede keer met een Surinaams tintje
    kruiden enz.
    ik kijk uit naar de volgende recept ,omdat ik dagelijks na het werk kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.