Smaakvertellingen

Lenteberichten!

Geplaatst op

Even een voorjaarsbericht, met opwekkende geluiden. Dat mag ook wel eens. Want er komt weer een online workshop Kookboek maken aan, waar nog een paar plekjes zijn; klik hier als je geïnteresseerd bent. En net zo spannend: in ben bezig met de proeven van mijn nieuwe boek! Dat heet Mijn Frankrijk, verhalen en recepten en verschijnt op 15 juni; hierboven de pagina’s uit de aanbiedingsbrochure van Nijgh Cuisine. Het is weer een melange van anekdotes, grondig omgespitte informatie en mijn heerlijkste Franse recepten. Waar komt dat plateau de fromage als aparte gang vandaan? Waarom vinden Fransen terroir zo belangrijk? En hoe is het geheime leven van een klein Bourgondisch dorp? In mei ga ik de voorintekening starten; nu moeten jullie het nog even doen met het idee.

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.