Smaakvertellingen

Lenteberichten!

Geplaatst op

Even een voorjaarsbericht, met opwekkende geluiden. Dat mag ook wel eens. Want er komt weer een online workshop Kookboek maken aan, waar nog een paar plekjes zijn; klik hier als je geïnteresseerd bent. En net zo spannend: in ben bezig met de proeven van mijn nieuwe boek! Dat heet Mijn Frankrijk, verhalen en recepten en verschijnt op 15 juni; hierboven de pagina’s uit de aanbiedingsbrochure van Nijgh Cuisine. Het is weer een melange van anekdotes, grondig omgespitte informatie en mijn heerlijkste Franse recepten. Waar komt dat plateau de fromage als aparte gang vandaan? Waarom vinden Fransen terroir zo belangrijk? En hoe is het geheime leven van een klein Bourgondisch dorp? In mei ga ik de voorintekening starten; nu moeten jullie het nog even doen met het idee.

Vers verschenen: mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (28 november 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.