SmaakvertellingenVoorpagina

Met Kleyn aan het fornuis in Frankrijk!

Je leest het goed: wie wil mag met me komen koken. In mijn geliefde Provence zelfs. Dat gaat in oktober gebeuren, als ik weer meega op een van die fantastische wijn-wandelreizen van Els Groots Vinaventura. Wijn en wandelen, daar gaat het altijd om bij Els, maar ik voeg daar behalve mijn educatieve aanwezigheid ook nog eens een paar kooksessies aan toe. Doe ik normaal nooit, dus grijp je kans! We stappen lekker naar le marché in Vaison-la-Romaine om inkopen te doen en daarna gaan we snijden en roeren en bakken. Een zeker element van improvisation zit erin, want ik weet nooit helemaal zeker wat we op die markt gaan vinden, maar de Provençaalse groenten horen er zeker bij. Klik hier voor alle details, voor het prachtige oord waar we verblijven (bij Séguret maar liefst), voor de wijnen en de olijfolie die we gaan proeven, voor… nou ja, voor alles.

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.