SmaakvertellingenVoorpagina

Na de truffels…

Geplaatst op

Dat was allemachtig mooi, het wijn- en truffelweekend in De Marken op Ca’Palazzo. Nu werkte het weer bijzonder mee; elke dag warmde de zon ons tussen de frisse ochtend en koele avond richting 23 graden. Het landschap toonde zich op zijn fraaist; de flanken van de Apennijnen roestten goudbruin, de velden hadden nog een vochtig groen kleed. We aten, we keken, we zochten uiteraard truffels, we reden naar de schitterende stad Gubbio, we proefden ongemeen veel wijn, we bezochten een pastafabriek. Voor degenen die een dag eerder waren gekomen organiseerde die dekselse Wijnand nog een nachtelijke verrassing: een lekke band op de terugweg van het diner. Zo wandelde een aantal van ons een jolig half uurtje in het licht van de maan, tot de reddingstroepen ons tegemoet kwamen.

Onze truffelreis begint bekender en populairder te worden. En iets drukker, zeker omdat er dit keer al zes deelnemers waren die voor een tweede keer kwamen. Wijnand zorgt ieder jaar voor een nieuwe programma, dus je doet nooit iets dubbel. Geïnteresseerd voor volgend jaar? Stuur dan even een mail. Het is van vrijdag 16 tot maandag 19 oktober, verlengen is mogelijk.

 

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor het voorjaar, om nog maar te zwijgen van Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu! En bij ons kun je ze gesigneerd krijgen. Klik hier om ze te bestellen.

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.