Smaakvertellingen | Voorpagina

Na de truffels…

Dat was allemachtig mooi, het wijn- en truffelweekend in De Marken op Ca’Palazzo. Nu werkte het weer bijzonder mee; elke dag warmde de zon ons tussen de frisse ochtend en koele avond richting 23 graden. Het landschap toonde zich op zijn fraaist; de flanken van de Apennijnen roestten goudbruin, de velden hadden nog een vochtig groen kleed. We aten, we keken, we zochten uiteraard truffels, we reden naar de schitterende stad Gubbio, we proefden ongemeen veel wijn, we bezochten een pastafabriek. Voor degenen die een dag eerder waren gekomen organiseerde die dekselse Wijnand nog een nachtelijke verrassing: een lekke band op de terugweg van het diner. Zo wandelde een aantal van ons een jolig half uurtje in het licht van de maan, tot de reddingstroepen ons tegemoet kwamen.

Onze truffelreis begint bekender en populairder te worden. En iets drukker, zeker omdat er dit keer al zes deelnemers waren die voor een tweede keer kwamen. Wijnand zorgt ieder jaar voor een nieuwe programma, dus je doet nooit iets dubbel. Geïnteresseerd voor volgend jaar? Stuur dan even een mail. Het is van vrijdag 16 tot maandag 19 oktober, verlengen is mogelijk.

 

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.