Smaakvertellingen | Voorpagina

Podcasts met de Wijnstudio!

Natuurlijk, ik heb vele jaren geleden al mijn lessen culinaire geschiedenis beschikbaar gemaakt op Youtube. Maar Jeroen Bronkhorst van de Wijnstudio wist me onlangs te verleiden tot het opnemen van podcasts over schrijven. Precies, het schrijven over wijn en eten, dat wat ik nu alweer 13 jaar onderwijs. Nou, ik ga behoorlijk los, vertel de ins and outs, mijn ‘geheimen’. Dus luister ernaar en geef je schrijverij een zetje! Er zijn twee delen, over de inhoud en de vorm van de schrijverij, beide gratis en abonnementloos te beluisteren.

Op 17 april 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.