SmaakvertellingenVoorpagina

Stemmen voor Charlotte en mij want Luilekkerland is genomineerd!

Zeer blij verrast zijn we, Charlotte en ik, nu ons boek Luilekkerland – 500 jaar koken in Nederland genomineerd blijkt voor de Delicious Publieksprijs! Nu moeten jullie allemaal op ons stemmen door hier te klikken. De concurrentie is zwaar: Yvette van Boven, Alain Caron, Jord Althuizen en Rutger van den Broek. Maar niet gestemd is niet geleefd! Steun de culinaire geschiedenisbeschrijving en haal ook de rest van de kokende natie over om driftig ons boek te supporteren. Dank!

O, je hebt het boek nog niet? Daar kan wat aan gedaan worden. Boekhandels verkopen het, is mij verzekerd. Maar ik ook! Met de handtekeningen van Charlotte en mijzelf nog wel. Klik hier om het te bestellen.

De ideale cadeaus voor de feestdagen (of gewoon om de grauwe dagen door te komen): mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en andere boeken, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Mijn workshop inspiratie en research, 12 november bij mij thuis in Koog aan de Zaan, was rap volgeboekt. Snel een nieuwe datum gezocht: zondag 26 januari 2020. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Er is plek voor maar 7 deelnemers, dus klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.