SmaakvertellingenVoorpagina

Stemmen voor Charlotte en mij want Luilekkerland is genomineerd!

Zeer blij verrast zijn we, Charlotte en ik, nu ons boek Luilekkerland – 500 jaar koken in Nederland genomineerd blijkt voor de Delicious Publieksprijs! Nu moeten jullie allemaal op ons stemmen door hier te klikken. De concurrentie is zwaar: Yvette van Boven, Alain Caron, Jord Althuizen en Rutger van den Broek. Maar niet gestemd is niet geleefd! Steun de culinaire geschiedenisbeschrijving en haal ook de rest van de kokende natie over om driftig ons boek te supporteren. Dank!

O, je hebt het boek nog niet? Daar kan wat aan gedaan worden. Boekhandels verkopen het, is mij verzekerd. Maar ik ook! Met de handtekeningen van Charlotte en mijzelf nog wel. Klik hier om het te bestellen.

De ideale cadeaus om de grauwe dagen door te komen: mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Bij mijn workshop inspiratie en research, zondag 26 januari 2020, zijn nog 2 van de 7 plekjes beschikbaar. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

 

 

 

Eén reactie op “Stemmen voor Charlotte en mij want Luilekkerland is genomineerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.