Smaakvertellingen

Tips voor het kerstdiner

Sinterklaas zit weer op de boot terug naar Spanje, dus richten we onze aandacht op het kerstmenu. Op 18 december hier en in het Volkskrant Magazine de recepten voor dit jaar, maar nu vast de tips die ik twee jaar geleden opstelde. Het plan van aanpak. Allemaal om het je makkelijker te maken, want veel kokertjes zien op tegen Het Gedoe. Niet nodig, met wat handigheid sla je je zo door het diner heen!

De cursus culinair schrijven en wijnschrijven van dit voorjaar is volgeboekt, maar op 7 oktober start een nieuwe! Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

 

Hét cadeau voor 2019: Luilekkerland – 400 jaar koken in Nederland bestellen? Klik hier voor meer informatie en om het te bestellen, natuurlijk met onze beider handtekeningen erin! En als je Luilekkerland aanschaft, wil je ook De grote Kleyn – culinair compendium erbij. Tot eind januari kost die in plaats van 45 euro slechts € 25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.