Smaakvertellingen | Voorpagina

Voornemens?

Ik wens iedereen heel veel prettige dingen toe in het nieuwe jaar, geheel naar eigen keus in te vullen. En hoop daarbij dat bij jullie goede voornemens het volgen van mijn schrijfcursus zit. Want schrijven over eten of wijn is toch een verrukkelijke aangelegenheid? Anderen laten delen in je diepste culinaire en vineuze gevoelens, in je vondsten en ontdekkingen in keuken, kelder en op reis, in je honger en je dorst is gewoonweg heerlijk. Zet die stap en laat je door mij begeleiden de schrijverij! Bijgaand een natte winterse prent van een Frans pad naar de lichtende toekomst. Niet in beeld zijn de koesterende maaltijd en dito drank die na het maken ervan op ons wachtten. Nogmaals, zegen en heil in 2024!

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.