SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Agenda november: mijn optredens de komende tijd

woensdag 7-11, 12 uur: samen met Charlotte praten over Luilekkerland bij Radio Noord-Holland

donderdag 8-11, 17 uur: samen met Charlotte praten over Luilekkerland bij Omroep Max

zondag 11-11, 14.30: grootse nebbiolo-proeverij, Barolo en kornuiten, door mij begeleid in Friesland bij Il Casale; wie weet zijn er nog plaatsen: klik hier.

zaterdag 17-11: Foodie Festival, Bijzondere Collecties UvA/Allard Pierson, Amsterdam, klik hier.

dinsdag 20-11: lezing ‘De geschiedenis van het restaurant’ bij bibliotheek Den Haag in Loosduinen, klik hier.

 

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.