SmaakvertellingenVoorpagina

Blog als opmaat voor Charlottes boek

Berichtje van een trotse vader: over een maand verschijnt het eerste boek dat dochter Charlotte helemaal alleen schreef: Trek, eten onderweg – toen en nu. Om de natie ervoor warm te maken is ze een extra blog gestart met al die verhalen en stukken waarvoor geen plaats was. Tja, wat wil je, ze deed maandenlang  research en niet alles wat boven komt was ‘groot’ genoeg voor een hoofdstuk. Eerste onderwerp: bouillonkoekjes, de voorlopers van de blokjes die we zo goed kennen. Ga kijken en klik hier. Nu vast het boek kopen – met handtekening natuurlijk – kan door even naar mijn webwinkeltje te gaan. We versturen het dan zodra we het binnen hebben.

Vers verschenen: mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (28 november 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.