SmaakvertellingenVoorpagina

Een gloednieuw boek over Frankrijk!

De datum is er, het omslag ook: op 15 juni verschijnt mijn nieuwe boek Mijn Frankrijk, verhalen en recepten! Het leven in een Bourgondisch dorpje, de geschiedenis van het kaasplateau, taaie biefstuk eten in het Parijse Quartier Latin, in dit boek meng ik avonturen en informatie over Frankrijk door elkaar. Voor de Fransen zijn eten en tafelen zo belangrijk dat ik er een tweede vaderland vond. Ga met me op reis door de ‘Hexagone’, van Normandië tot de Provence, van de Elzas tot de Spaanse grens, en smul van de beschrijvingen en de 115 recepten die ik kookte op een campinggasje of in de keuken van mijn Franse huis. Net als Mijn Italië is dit een boek om van kaft tot kaft te lezen!

Wie wil kan het nu vast bestellen met handtekening; levering is uiteraard na verschijning.

Half juni verschijnt mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier vast bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes vers verschenen boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (28 november 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.