Volkskeuken receptenVoorgerechten

Gepocheerd ei met linzen en spinazie

Vandaag in het Volkskrant Weekendmenu (website volkskrant)als voorgerecht een gepocheerd eitje op Aziatisch gekruide linzen met wat gebakken spinazie. Als hoofdgerecht koos ik gamba’s met witbier van Marcus Huibers, met daarna een lekker rellerig toetje van Sylvia Witteman, bananen met frambozenroom.

Mijn boeken De grote Kleyn, Luilekkerland en Italië – mijn verhalen en recepten zijn ideale cadeaus voor 2021. En bij mij kun je ze gesigneerd krijgen! Klik hier om ze te bestellen.

Op 8 februari 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (30 mei 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.