SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Italiëboek juichend ontvangen

Een beetje verbluft ben ik ervan: het regent complimenten over mijn nieuwe boek. ‘Een nieuwe Italiaanse klassieker’, ‘al koop je dit jaar maar één boek, laat het dan dit boek zijn’, ‘topboek’ en ‘wat een boek!’ Zelfs ‘magnum opus’ valt (Elsevier), terwijl ik toch dacht dat De grote Kleyn dat was. Kopers schieten me glunderend aan om te vertellen hoe ze van de verhalen genieten. En nu huppel ik zingend over straat als Julie Andrews in The Sound of Music, ‘I must have done something good…

De recensies lezen? Natuurljk, ik heb er een pagina over aangemaakt. En wie mijn boek al heeft gelezen: meer reviews zijn welkom, op bol, libris of je eigen site!

De ideale cadeaus om de grauwe dagen door te komen: mijn boeken! Italië, mijn verhalen en recepten, De grote Kleyn en Luilekkerland, 400 jaar koken in Nederland, alleen bij mij verkrijgbaar met handtekening: klik daarvoor hier.

Bij mijn workshop inspiratie en research, zondag 26 januari 2020, zijn nog 2 van de 7 plekjes beschikbaar. Ga met mij aan de slag om je horizon te verbreden! Klik snel hier voor informatie.

Op 10 maart 2020 start een nieuwe cursus culinair schrijven/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Klik hier voor informatie.

Zomerweek Italië 17-24 juni: Een droomoord in Le Marche, pittige schrijflessen, bezoeken aan wijnmakers en producenten van de heerlijkste specialiteiten, de zomerweek Italië wordt net zo’n feest als die in Frankrijk afgelopen jaar! Informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.