SmaakvertellingenVolkskeuken recepten

Italiëboek juichend ontvangen

Een beetje verbluft ben ik ervan: het regent complimenten over mijn nieuwe boek. ‘Een nieuwe Italiaanse klassieker’, ‘al koop je dit jaar maar één boek, laat het dan dit boek zijn’, ‘topboek’ en ‘wat een boek!’ Zelfs ‘magnum opus’ valt (Elsevier), terwijl ik toch dacht dat De grote Kleyn dat was. Kopers schieten me glunderend aan om te vertellen hoe ze van de verhalen genieten. En nu huppel ik zingend over straat als Julie Andrews in The Sound of Music, ‘I must have done something good…

De recensies lezen? Natuurljk, ik heb er een pagina over aangemaakt. En wie mijn boek al heeft gelezen: meer reviews zijn welkom, op bol, libris of je eigen site!

Vers verschenen: mijn gloednieuwe boek Mijn Frankrijk – verhalen en recepten. Wil je het ontvangen met handtekening, dan kun je het hier bestellen. Net zoals De grote Kleyn, Luilekkerland en Mijn Italië – verhalen en recepten, plus Charlottes boek Trek, eten onderweg – toen en nu!

Op 27 september 2021 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe mee met de workshops Kookboek Maken (28 november 2021) of Inspiratie en Research (datum te bepalen zodra corona het toestaat). Klik hier voor informatie. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.