Smaakvertellingen | Voorpagina

Nog enkele plekjes bij de truffels en de cursussen!

Nog net 3 plekken beschikbaar bij de cursus wijnschrijven/culinair schrijven die op 13 maart begint. En nieuw: er is een tussentijdse zoom-bijeenkomst halverwege de periode! Info.

Ook bij de workshop Kookboek Maken van 16 april zijn nog 3 plaatsen. Alles wat je weten wilt over hoe je zoiets aanpakt, van opzet tot uitgeven en publiciteit. Info.

Het loopt hard met de boekingen voor de wijn-truffelreis naar De Marken 11-15 oktober! Dus kijk snel, beslis en ga mee naar de Italiaanse heuvels. Ca’Palazzo is flexibel, je kunt de reis heel eenvoudig verlengen. Nog enkele plekken beschikbaar. Info.

Op 17 maart 2025 start een nieuwe cursus culinair/wijnschrijven. Intensieve, persoonlijke begeleiding op je eigen niveau en helemaal op maat, gericht op jouw doelen. Of doe op maandagavond 28 oktober mee met de workshop Kookboek Maken! Klik hier voor informatie.

 

 

1 reacties op “Nog enkele plekjes bij de truffels en de cursussen!

  1. Beste Onno Kleyn,
    Ik lees net in de Volkskrant over de wijn-truffelreis. Ga je dat in 2024 ook weer doen? Wij hebben veel belangstelling daarvoor. We waren ooit in DeMarche en hebben genoten van de truffels daar. Ik hoor graag hoe we hiervan op de hoogte kunnen blijven. Hartelijke groeten, Saskia Keuzenkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.